Nánási Portéka Piac: A vásárlás egy új dimenziója

Online piac nyílt Hajdúnánáson, ami azt jelenti, hogy mostantól kényelmesebben, gyorsabban, és anélkül vásárolhatunk, hogy le kellene cserélnünk utcai ruhára a kedvenc otthoni bemelegítőnket, vagy fel kellene állnunk kényelmes kanapénkról.

Jól hangzik, nem igaz?

Persze nem kell, hogy mindig a kényelem uralja vásárlási szokásainkat, de sosem árt, ha van egy gyors megoldás, ami megkönnyíti az életünket. A helyi családanyák és háziasszonyok rengeteg időt spórolhatnak meg a Nánási Portéka Piac segítségével, ahol településünk legfinomabb, helyi alapanyagokra épülő házias ízvilágú termékei érhetőek el.

Különböző sonkákat, kolbászokat, szalonnákat, tőkehúsokat, savanyúságokat, zöldségkrémeket és lekvárokat vásárolhatunk az új felületen. A későbbiekben számíthatunk a termékkínálat bővülésre is, így hamarosan tejtermékeket, szörpöket, sőt kézműves termékeket is beszerezhetünk a webshop-ról.

Hogyan működik a rendelés?

Minden héten szerdán éjfélig adhatjuk le a rendeléseinket, melyet ezt követően a pénteki nap során díjmentesen szállítanak ki számunkra a Tartósító Szövetkezet munkatársai.

Érdemes kipróbálni a  https://nanasiportekapiac.hu/ szolgáltatását, hiszen településünkön még sosem volt ilyen egyszerű a vásárlás!

 


www.honlapbolt.net
2010