Tisztelt Lakosság! Közösségünk Kedves Tagjai!

Városunk rendelőintézetének nincs saját neve, egyszerűen csak Városi Rendelőintézetnek hívjuk azt a helyet, amely egyébként hatalmas szerepet tölt be a helyi emberek életében, gyógyulásában. Olyan ez, mintha a hitvesünket feleségnek, utódainkat gyerekeknek, a kedvenc házőrzőnket pedig kutyának hívnánk. Ugye, milyen furcsán hangzik? Szokatlan ilyesmit olvasni, hiszen mindez ellene megy a természetünknek. Mi emberek szeretünk neveket adni a környezetünkben lévő dolgoknak, hiszen kötődést így tudunk kialakítani.

A mi rendelőintézetünk is megérdemel egy saját nevet, hiszen évtizedek óta szolgálja a város lakosságát.

Azzal a kéréssel fordulok most Önökhöz, hogy együtt, közösen adjunk nevet ennek az intézménynek.

A névadásban bárki részt vehet, aki 2017. április 30-ig megírja nekünk ötleteit a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre. A nevet végül a Képviselő-testület választja ki.

Bármilyen ötletet szívesen fogadunk, támpontként csupán annyit határozunk meg, hogy a rendelőintézet új neve kapcsolódjon a településünkhöz. Lehet ez akár egy-egy Hajdúnánás múltjában és fejlődésében meghatározó szerepet betöltő személy, egészségügyi dolgozó, valamilyen közösségünk számára fontos fogalom, vagy egy olyan kifejezés, mely utal a hajdú identitásunkra.

A legjobb név ötletgazdáját egy 4 fős családi fürdőbelépővel és egy Nánási Portéka ajándékcsomaggal jutalmazzuk! Ha pedig többen is ugyanazzal a névvel rukkolnak elő, akkor közöttük a gyorsaság dönt majd, vagyis a nyertes az lesz, aki legelőször küldi be a legjobb ötletnek számító nevet.

Bízom benne, hogy minél többen részesei lesznek kezdeményezésünknek és a rendelőintézetet egy szerepéhez és jelentőségéhez méltó névvel ajándékozhatjuk meg!

Szólláth Tibor
Hajdúnánás város polgármestere

 


www.honlapbolt.net
2010