Elindult az új hajdunanas.hu weboldal

Elindult Hajdúnánás új honlapja. Korszerű arculat és sok információ jellemzi az önkormányzat internetes oldalát, melyet sajtótájékoztató keretében mutatott be Szólláth Tibor polgármester.

Több mint 7 évvel az előző honlap elindulása után teljesen megújult a város hivatalos oldala – nemzetközi trendeket követve – aloldalakkal segíti a tájékozódást.

Megőrizve és kibővítve az előzőre jellemző informatív jelleget, modern köntösbe öltöztetett honlapon tájékozódhatnak a helyi történésekről a hajdúnánásiak és a városba látogatók egyaránt. "Fontos az első benyomás” – szokták mondani. Hatványozottan igaz ez egy település honlapjára is, hiszen a mai felgyorsult világunkban, ha utazni szeretnénk vagy hivatalos ügyet intézünk ma már mindezt sokesetben az interneten tesszük.

Szólláth Tibor polgármester úgy fogalmazott: „Egy merőben új szemléletet szeretnénk tükrözni az új honlap bevezetésével, melyen minden olyan információ megtalálható, amit a hajdúnánásiak és a városba érkező turisták kereshetnek."

Az új Hajdúnánás.hu nyitóoldalán keresztül 2 nagy menüpont érhető el:Itt élek és Látogatóba jövök.

Az „Itt élek” menüpont elsősorban a városban élők számára nyújt tájékoztatást. Itt találhatók meg többek között az önkormányzattal kapcsolatos hírek, ügyintézésekhez kapcsolódó információk, elérhetőségek, álláshirdetések, pályázatok, hirdetmények is. Míg a "Látogatóba jövök" menüpont a Hajdúnánásra látogatóknak, a turistáknak nyújt széleskörű tájékoztatást elsősorban a gyógyfürdőről, szállásokról, éttermekről.

A megújult honlapot a mai kornak megfelelően okostelefonokra, tabletekre is optimalizálták, tehát bármilyen eszközön is barangolunk a hajdunanas.hu oldalon kényelmesen, az eszköznek megfelelő nézetben tudjuk megtenni.

Az eddiginél jóval több hírt, információt tartalmazó oldal, kapcsolatban fog állni a Hajdúnánási Televízió saját Youtube-csatornájával, valamint az önkormányzat Facebook-profiljával. További újdonság, hogy az elérhetőségek menü pont alatt egy fontos funkció is megtalálható: az „Írjon nekünk”, melynek segítségével a honlapon keresztül tudjuk elküldeni véleményünket, problémáinkat, melyek közvetlen az önkormányzati ügyintézőkhöz kerülnek, ezzel is elősegítve a gyorsabb ügyintézést. De nem tűnt el a régi honlap sem, továbbra is elérhető az archiv.hajdunanas.hu-ra kattintva.

 


www.honlapbolt.net
2010